Formular de inscriere – Redescoperim Bihorul pe bicicletă – Biserici de lemn

Agenția de Management al Destinației Bihor vă invită in data de 10 Septembrie la o tură de bicicletă prin care să redescoperim o zonă deosebită, vizitând câteva obiective: bisericile de lemn din Tilecuș, Vârciorog, Fâșca și Hotar precum și o expoziție etnografică (port popular) în Hotar.

Traseu: Tileagd (Gară) - Tilecuș - Vârciorog - Hotar - Tileagd

Traseul are aproximativ 40 km, pe asfalt. Există porțiuni de urcare, cu înclinație de 10%, diferența de nivel pe urcare fiind de aproximativ 220 m.

Pornirea pe traseu se va face la ora 9 din fața stației de tren Tileagd. Turiștii care vin cu mașina vor putea să parcheze gratuit și în siguranță, la circa 200 de metri de gara CFR, într-o curte privată. Parcarea va fi semnalizată cu un banner al Agenției de Management al Destinației Bihor.

Pe parcursul zilei vor fi vizitate 4 biserici de lemn construite între secolele XVII și XVIII. Istoria și informații despre arhitectura celor 4 lăcașe de cult vor fi prezentate de către preoții parohi sau de către localnici. După vizitarea fiecărei biserici, turiștii vor putea gusta diverse produse culinare, preparate local după rețete tradiționale. De asemenea, de pe mesele din curtea bisericilor nu vor lipsi fructele proaspete de sezon sau băuturile naturale.

biciclete capdd 1Pentru cei care doresc sa inchirieze biciclete Centrul de Arii Protejate si Dezvoltare Durabila Bihor va pune la dispozitie posibilitatea de a inchiria la pretul de 50 de lei / zi. Este necesara inscrierea si mentionarea in formularul de inscriere a acestui aspect. In cazul in care sunt solicitari pentru mai putin de 5 biciclete aceasta optiune nu va mai fi disponibila. Inscrierile pentru rezervarea de biciclete se pot face pana vineri 9 septembrie ora 13.00.

Această prezentare necesită JavaScript.

0 Responses

  1. […] Cei care doresc să închirieze biciclete pentru eveniment trebuie să completeze un formular online apăsând AICI. […]
  2. […] Formularul de inscriere: http://www.amdbihor.ro/evenimente/consurs-foto-economie-si-turism-promoveaza-bihorul/#formular […]

Leave a comment