Concurs foto – Economie si turism. Promoveaza Bihorul

Clasament concurs foto

Premiile acordate

Concurs foto: Economie și turism. Promovează Bihorul

Capitolul I - Descrierea concursului

Art. 1 Organizatorii Concursului sunt Departamentul de Economie, Facultatea de Științe Economice, Universitatea din Oradea, Consiliul Județean Bihor și Agenția de Management al Destinației Bihor

Art. 2 Persoanele de contact: Olimpia Ban (Facultatea de Științe Economice) și Adrian Șuhanea (Agenția de Management al Destinației Bihor). Email: promoveazabihorul@gmail.com

Art. 3 Denumirea oficiala a Concursului este "Concurs foto - Economie și turism. Promovează Bihorul". Aceasta denumire se va regasi pe toate materialele de promovare ale Concursului.

Art. 4 Concursul are ca scop implicarea tinerilor în promovarea județului Bihor ca destinație turistică prin intermediul imaginilor și conștientizarea tinerilor cu privire la valorile naturale și antropice existente pe teritoriul județului nostru.

Art. 5 Calendarul desfășurării concursului: înscrierea fotografiilor  în intervalul 05.10.2016 - 30.10.2016; votarea on-line în intervalul 01.11.2016 - 15.11.2016 și afișarea câștigătorilor în data de 18.11.2016.

Capitolul II - Condiţii de participare

Art. 6 Vor fi considerați eligibili pentru concurs, tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 şi 19 ani.

Capitolul III - Înscrierea în concurs

Art. 7 Înscrierea participanților se va face exclusiv electronic, completând formularul online publicat pe pagina de web publicata in data de 1.11.2016

Art. 8 Ultima zi de înscriere: 30.10.2016, ora 24.00.

Art. 9 Fotografiile înscrise în concurs care nu au datele de înscriere reale, nu vor fi selectate pentru etapa de votare. Înscrierea participanților de drept cu date false sau greșite conduce in mod automat la anularea dreptului de participare la concurs.

Art. 10 Este nevoie ca pentru fiecare fotografie înscrisă în concurs să poată fi identificată locația în care s-a realizat și aceasta să fie pe teritoriul județului Bihor. Organizatorii pot solicita detalii suplimentare pentru fotografii. De asemenea, organizatorii își rezervă dreptul de a nu selecta pentru etapa de votare, fotografiile care încalcă legislația din România sau care aduc atingere bunelor moravuri.

Art. 11 Fiecare participant poate să înscrie maximum o fotografie în cadrul fiecărei secțiuni a concursului. Vor fi descalificați cei care introduc în concurs mai multe fotografii în cadrul aceleași secțiuni. Odată cu înscrierea fotografiei, participantul este de acord cu publicarea acesteia pe site-ul concursului. Participanții trebuie să fie autorii fotografiilor înscrise în concurs. Sectiunile în care se vor înscrie fotografiile sunt:

  1. Obiectiv turistic din Bihor;
  2. Peisaj turistic din Bihor;
  3. Oameni din turism care m-au impresionat;
  4. Activităţi turistice.

Art. 12 Fiecare fotografie înscrisă în concurs va fi aprobată de către organizatori înainte ca aceasta să fie înscrisă în concurs.

Art. 13 Pentru fotografiile care includ minori în prim-plan va fi nevoie de acordul scris al tutorelui, trimis scanat la adresa de e-mail:  promoveazabihorul@gmail.com.

Art. 14 Organizatorii se angajează să păstreze, conform prevederilor legale, confidențialitatea datelor cu caracter personal furnizate de participanţi.

Art. 15 Prin înscrierea unei fotografii în concurs, participanții declară că dețin drepturile de autor ale fotografiei și iși asumă răspunderea legală pentru conținutul acestora.

Capitolul IV - Desfășurarea etapei de votare

Art. 15 Perioada de votare a fotografiilor va fi:

01.11.2016 -15.11.2016. Evaluarea fotografiilor se va realiza de vizitatorii site-ului prin acordarea de voturi. Se vor lua în considerare fotografiile cu cel mai mare număr de voturi obținute până la data de 15 noiembrie ora 24.00.

Art. 16 Orice încercare de fraudare sau de nerespectare a Regulamentului de desfășurare a Concursului conduce automat la descalificarea concurentului sau concurenților aflați in această situație.

Capitolul V -  Premierea

Art. 17 Toate premiile sunt nominale; pentru fiecare premiu există un singur castigător, persoană fizică. Nu se acordă premii grupurilor de participanti. Fiecare premiu este însoțit de o diplomă. Vor fi premiate primele 3 fotografii din fiecare secțiune.

Art. 18 Afișarea rezultatelor se va face pe site-ul: steconomiceuoradea.ro, în data de 18.11.2016.

Art. 19 Contestațiile vor fi analizate și rezolvate de organizatori.

Art. 20 Înmânarea premiilor se va face numai personal (pe baza cărții de identitate), în cadrul unei ceremonii festive, organizată în cadrul evenimentului: Zilei Economistului,  desfasurată la sediul Facultății de Științe Economice, în data de 23.11.2016.

Art. 21 Numele participanților, a persoanelor câstigătoare, precum și fotografiile înscrise în Concurs, vor putea fi făcute publice (mass-media), de organizatori.

Clasament concurs foto

Premiile acordate

Dorim sa felicităm toți participanții înscriși în concurs !

Perioada de votare conform regulamentului s-a finalizat în data de 15.11.2016 la ora 24.00 . Din cauza unei erori, a existat un decalaj între ora serverului si ora României, opțiunea de votare a rămas activă 2 ore în plus. Pentru a încerca să corectăm erorile apărute, pornind de la statisticile oferite de server am considerat că fiecare vizită aferentă unei fotografii în perioada celor 2 ore ca fiind un potențial vot și am scăzut numărul de voturi aferente de la fiecare din acele fotografii. Au fost afectate un număr de 10 fotografii în total. Corecțiile au fost de 1 vot pentru un număr de 6 fotografii, și de 2, 7, 18 respectiv 120 pentru celelalte 4.
Aplicând corecțiile respective clasamentul a afectat doar 2 fotografii din cele 10 implicate.

Ne cerem scuze pentru problemele apărute. În cursul zilei de vineri 18.11.2016 vom publica rezultatele finale și alocarea premiilor.

De asemenea avem vestea bună că vom reuși să alocăm un număr mai mare de premii decât cel anticipat anterior având în vedere numărul de sponsori care s-au alăturat concursului.