Team’s Outdoor Race

Cui se adreseaza ?
TOR este un concurs destinat:
- tuturor persoanelor active ce iubesc natura şi muntele, acelora care nu sunt neaparăt sportivi prin excelenţă şi vor mai mult decât o simplă excursie; celor ce acceptă provocarea, adrenalina şi suspansul;
- companiilor şi organizaţiilor care pun preţ pe munca în echipă şi încurajează angajaţii şi colaboratorii în această direcţie;
- companiilor care vor să investească în viitorul lor şi al angajaţilor;
- companiilor care promovează un stil de viaţă sănătos, precum şi celor care respectă natura;
- persoanelor care vor să îşi dezvolte coordonarea, îndemânarea şi creativitatea prin parcurgerea unor activităţi outdoor special concepute.

De ce ?
Pentru că lucrul în echipă este o aventură continuă, pe o spirală ascendentă, atunci când este făcut într-un mod conştient şi orientat către un scop comun echipei.

De ce outdoor ?
Faptul că munceşti împreună cu alţi oameni este ceva ce adesea se pierde printre hârţogării, agende şi termene-limită, până când devine doar un aspect secundar, ce se pierde în fundal. Acesta nu este cadrul muncii în echipă. Acesta nu este genul de muncă în echipă care va duce la creşterea productivităţii, inovaţiei şi creativităţii oamenilor din compania cu care lucrezi.

Mediul outdoor este unul mai puţin familiar, prin urmare, îi determină pe participanţi să se concentreze pe colegi, în proporţie mult mai mare, decât ar face-o în mod uzual, la birou. Acest mediu îi scoate pe oameni din zona lor de confort, în timp ce le oferă posibilitatea creşterii şi dezvoltării unor aptitudini atât de necesare lucrului într-o echipă (comunicare, cooperare, iniţiativă, leadership, etc).

În timpul unei curse outdoor devine evident cum membrii unei echipe pot lucra împreună în condiţii de stres, dar şi potenţialul pe care aceasta îl deblochează.

Pentru a descoperi natura în toată frumuseţea şi complexitatea ei, dar şi pentru a ne încărca bateriile într-un mod natural, direct de la ”sursă”.

De ce concurs ?
Pentru că spiritul competiţiei poate impulsiona o echipă, dând în acelaşi timp energie şi motivaţie acesteia.

Team's Outdoor Race
Team's Outdoor Race (TOR) este un proiect al companiei Vertical Adventure, Timişoara care îşi propune abordarea ideii de muncă în echipă şi teambuilding outdoor într-un cadru nou şi anume în competiţie cu alte echipe aparţinând unor companii sau organizaţii din întreaga ţara.
TOR oferă ocazia unei experienţe de echipă inedite şi provocatoare, ce se întinde pe durata unei zile întregi. Participanţii vor experimenta numeroase activităţi, vor descoperi şi îşi vor pune în valoare punctele forte, dar în acelaşi timp vor găsi şi, poate, vor depăşi noi limite personale şi de grup. Acestei experienţe i se adaugă adrenalina competiţiei. Competiţie, în primul rând cu propriile limite, dar şi cu alte echipe care trec prin aceleaşi experienţe, având astfel un etalon cu care să poţi compara valabilitatea hotărârilor luate în echipă, a opţiunilor şi deciziilor individuale şi de grup.

În acest an Asociația OutDare Timișoara, sprijinită de Agenția de Management al Destinației Bihor își aduce aportul alături de Vertical Adventure la organizarea unei ediții deosebite a unui eveniment care a crescut de la an la an, având un impact însemnat în ceea ce privește popularizarea arealului natural în care se desfășoară concursul, dar și a turismului în ansamblu.

No Comments Yet.

Leave a comment